JOS - frank - frits - pieter
Jos Kluitmans - Basgitaar & zang
Eigenlijk is er geen beginnen aan. De lijst van bands waarin ie heeft gespeeld is bijna net zo lang als hij zelf. 17 was ie toen Sisyphus werd opgericht, een poging tot Eindhovense symphonische rok was dat. Daarna werd het experimenteel, wat dat ook moge betekenen, in The Blimp, Funkrock volgde; na de Funk de Hard, oa met Lipstick. Echt beroemd werd hij met de PubRock van DeSoto, de Eindhovense band die van '85 tot '95 furore maakte in het hele land en omstreken.
Hij is dan ook de meest ervaren heer van allen, de echte ster. Groots en groot. Bijna helemaal bovenaan, net iets onder de wijkende haardos, zijn onafscheidelijke bril. Regen, sneeuw, (pers)fotografen, hem zul je niet verblinden.
Helemaal onderaan die schoenen. Het formaat waar hij zowel met bril als met schoenen oppast moet nog worre uitgevonden. Ze worden tijdens ieder optreden gepoetst, ze mogen hier dan ook niet ontbreken.

In 2000 kwammie bij ons en dankzij hem braken wij door op het grote podium. Nadat Hans Sanders, jawel, die van Bots en café de Groot, hij ruste in vrede, jarenlang met succes had voorkomen dat wij in zijn café zouden spelen, "Frits, ik ben muziek, jij bent heeeel wat anders", kon hij niet meer om ons heen toen hij hoorde dat de ouwe bassist van DeSoto bij ons speelde. Vanaf toen smeekte hij ons.
Dank je wel Jos
Behalve in de Frits Philips Band is Jos ook samen met Frank regelmatig te bewonderen in de band Do the Dishes